MHC

AMENAJARE SPAȚII COMERCIALE

Punem în operă ceea ce echipa de arhitecti și designeri a creat și transpus într-un proiect.

 

Când dați viață conceptului dumneavoastră, există mai multe lucruri de luat în considerare atunci când vă conceptualizați spațiul, aspectul și designul. Înainte de a putea începe orice construcție, trebuie să aveți pregătite un plan detaliat și un concept de design solid.

Cu ajutorul echipei noastre vă puteți transforma viziunea în realitate! Garantăm seriozitate, respectarea termenelor de predare – adaptat la modificări, angajament, asistență de specialitate.

Rulează videoul

 

Cercetați piața la care încercați să ajungeți pentru a înțelege mai bine cum gândesc viitorii dvs. clienți și care sunt nevoile și dorințele lor. Unde vor intra clienții tăi? Ce vor vedea ei mai întâi? Ce ar trebui să vadă din spatele ferestrelor? Cum ar trebui să fie atmosfera?

Aceștia sunt factori importanți pe care trebuie să îi luați în considerare atunci când vă proiectați spațiul pentru conceptul la care visați, fie că aveți un concept deja implementat în mai multe locații, fie că este un start up. Amintiți-vă că puteți face cu ușurință modificări proiectului dvs. în timp ce acesta este în faza de proiectare. Cu toate acestea, odată ce începeți construcția, nu doriți să faceți prea multe modificări care vă vor afecta bugetul.

Suna acum!