MHC

CALITATE FĂRĂ ÎNDOIALĂ

 Ne obligăm să livrăm certitudine și seriozitate pentru fiecare dintre clienții MHC. Iar rezultatul este calitatea pe care compania noastră a ridicat-o la rang de standard, zi de zi. Zidită în proiectele construite de noi ca un lucru de bază, fundamental.

Tuturor angajaților și colaboratorilor le oferim instrumentele necesare pentru a produce rezultate de excepție. Mai mult decât un program, abordarea noastră se concentrează pe identificarea și eliminarea problemelor împreună, de aceea standardele de calitate atinse pentru fiecare proiect MHC sunt Calitatea fără îndoială.

La MHC, calitatea nu este o activitate singulară, ci o serie de activități integrate și interconectate la nivelul procesului de project management din fiecare zi. Ele sunt planificate proactiv, făcute și urmărite din faza de proiectare sau preconstrucție a unui proiect până la finalizare.

VALOAREA CALITĂȚII LA MHC

Abordarea noastră față de calitate rezultă într-o reală valoare pentru toți cei implicați alături de noi. Iată cum:

  • Pentru acționariat: valoare prin design clar al documentelor, ceea ce duce la prețuri de achiziție avantajoase, activități de construcții calitativ integrate eliminând posibilitatea revenirii ulterioare asupra lucrării, respectarea termenelor de execuție și reducerea costurilor operaționale acolo unde este posibil.
  • Pentru arhitecți și ingineri: valoare prin design clar al documentelor, reducând cererea de informare (RFI) și eliminând posibilitatea schimbării comenzii, un proces integrat și eforturi reduse de partea clientului în a revizui și aproba diferite componente ale proiectului.
  • Pentru subcontractori: valoare printr-o înțelegere clară a nivelului de calitate cerut, scop atins, testări înainte de construcția efectivă, un work-flow bine definit și eliminarea neplăcerilor care ar putea apărea la finalizarea proiectului.
  • Pentru utilizatorul final: valoare printr-un proiect care îndeplinește nevoile fără întârzierile și necazurile care ar putea apărea în primul an de utilizare, o părere pozitivă despre lucrare și folosirea productivă în calitate de proprietar.
Suna acum!