MHC

Proiectele reușite sunt cartea noastră de vizită

SUNTEM AICI PENTRU DUMNEAVOASTRĂ
La MHC oferim garanția bunei execuții, avem o situație financiară solidă și stabilă, nu avem obligații de plată a taxelor sau a creditelor.

CLIENTUL ESTE ÎN CENTRUL ATENȚIEI
Angajații MHC participă la succesul fiecărui proiect și la deplina satisfacție a clienților, ceea ce înseamnă și satisfacția noastră. Există un sentiment unic de mândrie pe care doar cei implicați îl pot avea.

SERIOZITATEA ȘI CALITATEA MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ
Seriozitatea și calitatea reprezintă „fundația” companiei. Un șantier în condiții de siguranță este un șantier curat, pe care se bazează atât calitatea, cât și mândria noastră. Iar un proiect de calitate elimină necesitatea revenirii asupra lucrării, reducând riscul de rănire.

NIVEL LOCAL ȘI NAȚIONAL
Toate construcțiile pot fi „locale”, dar este nevoie de multe ori de resurse naționale pentru a ajuta la depășirea celor mai mari provocări. MHC combină expertiza la nivelul industriei construcțiilor cu cei mai buni constructori locali pentru a crea un grad ridicat de siguranță și încredere.

PROFESIONIȘTI ADEVĂRAȚI
Pentru că suntem profesioniști care înțeleg fiecare aspect al proiectului dumneavoastră, avem un control mai mare asupra întregului proces de construcție – de la managementul proiectului până la controlul costului/calității. Căutăm să avem o atitudine „hands-on” și să ne asumăm responsabilitatea pentru cele mai complexe și mai dificile proiecte, atât mari, cât și mici.

DE LA PRECONSTRUCTIE PÂNĂ LA FINALIZARE
Puncte-cheie care ne diferențiază
Contați pe noi atunci când ne ocupăm de fiecare aspect al proiectului, de la etapa de preconstructie, management de proiect, managementul riscului, siguranță și servicii juridice. Avem experți in-house în estimarea conceptului, sisteme alternative de construcție, strategii de eliminare treptată / achiziții și mult mai mult. Totul pentru a vă asigura că obțineți cele mai multe beneficii pentru fiecare leu al construcției.

Suna acum!