MHC

HALE INDUSTRIALE & AGRICOLE

Înțelegerea nevoilor clienților ne permite să livrăm obiecte unice care îndeplinesc cele mai stricte cerințe. Soluțiile pe care le recomandăm sunt adaptate nevoilor individuale ale investitorului. Atât în planificare, cât și în implementare, suntem ghidați de economia performanței și a utilizării.

Halele agricole necesită o adaptare corespunzătoare la cerințele tehnologice din ce în ce mai ridicate impuse de piață. Investitorii pun mare accent pe funcționalitate și utilizarea soluțiilor economice în construcția halelor agricole.

Alegerea structurii este influențată de funcția holului, dimensiunile și compartimentările necesare. Funcționalitatea halei este influențată de materialele de construcție selectate corespunzător și de utilizarea unor sisteme autoportante care asigură condiții optime de depozitare si cea mai bună utilizare a spațiului.

Utilizarea unei infrastructuri adecvate, pe de altă parte, are beneficii măsurabile sub forma creșterii eficienței producției agricole, creșterea competitivității unei ferme și eficență în creșterea animalelor și a securității tuturor muncilor agricole.

Designul halelor din oțel se încadrează perfect în standardele moderne de proiectare a instalațiilor industriale. Lucrăm cu cei mai buni specialiști din tară, responsabili, printre altele, de proiecte de construcții, instalații sanitare, electrice și drumuri.

 

Suna acum!