MHC

Un sistem de irigații este o tehnologie de irigare prin picurare, aspersie, microaspersie sau pivoți – pentru culturi în câmp deschis, livezi și plantații. Cu ajutorul lor obții control climatic în sere și solarii, soluții integrate pentru grădini, spatii rezidențiale și amenajări peisagistice.

La cerere se pot realiza soluții complete de proiectare potrivite oricărui tip de cultură și condiții climatice, serviciile incluzând evaluarea condițiilor de mediu, consultanță, management și asistență tehnică.

Vă putem oferi soluția optimă pentru orice tip de cultură.

Executăm șanțuri – lucrări mecanizate cu utilaj de tip trencher ride on, marca Vermeer, pentru utilități: conducte de gaz sau de apă, irigații, drenaj, cabluri electrice sau fibră optică.

Se pot executa cantități mari, până la 700-1.000 metri liniari pe zi, în funcție de adâncimea și tipul solului. Șanțurile pot avea lățimea între 8-14 cm, adâncimea intre 30-120 cm

Avantajele soluției noastre sunt prețul, rapiditatea și impactul asupra mediului extrem de redus, șanțul fiind executat curat și precis.

Bazinele livrate și montate de echipa noastră fac parte din proiecte integrate cu finanțare fonduri europene / program PNDR

Caracteristici bazine de retenție apă membranate:

  • săpătură cu utilaj specializat conform proiect
  • material geotextil și membrană EPDM uzinate în fabrică adaptate/ personalizate în funcție de suprafața și dimensiunea bazinului
  • montaj membrană în maxim două zile
  • calitate ridicată a materialului finit și uzinat – durata de viață de peste 50 de ani

Caracteristici rezervoare metalice supraterane:

  • Rezervor din tablă galvanizată și ondulată, acoperită cu Zinc-600.
  • Husă PVC impermeabilă
  • Rezistenta la tractiune DIN EN INSO 14211900 N/5 cm; rezistență la rupere conform DIN 53363

Halele agricole necesită o adaptare corespunzătoare la cerințele tehnologice din ce în ce mai ridicate impuse de piață. Investitorii pun mare accent pe funcționalitate și utilizarea soluțiilor economice în construcția halelor agricole.

Alegerea structurii este influențată de funcția holului, dimensiunile și compartimentările necesare. Funcționalitatea halei este influențată de materialele de construcție selectate corespunzător și de utilizarea unor sisteme autoportante care asigură condiții optime de depozitare si cea mai bună utilizare a spațiului.

Utilizarea unei infrastructuri adecvate, pe de altă parte, are beneficii măsurabile sub forma creșterii eficienței producției agricole, creșterea competitivității unei ferme și eficență în creșterea animalelor și a securității tuturor muncilor agricole.

Punem în operă ceea ce echipa de arhitecti și designeri a creat și transpus într-un proiect.

Prima impresie se referă adesea la imaginea de ansamblu pe care o vede un client atunci când intră într-o locație de tipul restaurant/hotel. Aspectul vizual, o amenajare cu bun gust și atenția la detaliile de execuție este cea mai sigură cale de a crea o experiență desăvârșită. Oferim consultanță pe toată durata lucrării, găsind soluții optime în funcție de nevoile clientului și bugetul disponibil.

Executam la cele mai înalte standarde de calitate. Avem experiență și viziunea corectă asupra modului de a face afaceri.

Pentru că ne dorim ca totul să iasă perfect și clienții să fie mulțumiti, oferim garanție pentru toate tipurile de amenajări pe care le executăm.

Cu noi puteți aduce visul în realitate transformându-vă locuința într-un spațiu potrivit personalității dumneavoastră; cu noi frumosul va fi îmbinat cu utilul iar admirația celor ce vă vor călca pragul va constitui o recunoaștere a meritelor și a statutului social dobândit.

De la gând la faptă noi avem soluția și pașii îi putem face împreună! Apoi, veți păși mândri și mulțumiți în locuința renovată cu ajutorul echipei noastre de amenajări interioare și exterioare.

Avand oameni cu experiență de peste 15 ani, MHC servește piața industrială de specialitate, inclusiv la nivel național: automobile, energie, alimentație, industrie grea, depozite și distribuție.
MHC folosește sisteme sofisticate de management de construcție pentru a controla fiecare aspect al proiectului dumneavoastră. Aceste instrumente se asigură că membrii-cheie ai echipei de proiect petrec mai puțin timp completând documente și mai mult timp lucrând efectiv, contribuind la un proiect de calitate care depășește așteptările dumneavoastră.

Construim case cu oameni cu experienta. De aceea, clienții au încredere, iar acest lucru face posibilă o relație valoroasă pe care o prețuim și o ducem mai departe. În același timp, prin deschiderea spre noile tehnologii “verzi”, propunem și implementăm, cu un raport cost / beneficii extraordinar, noi soluții în construcții care să aducă spațiul de locuit cât mai aproape de natură.
La MHC, ne respectăm termenele întocmai, de la preconstrucție la finalizarea lucrării. Este ceea ce ne-a adus de-a lungul timpului un nume puternic și apreciat. Și o echipă pe măsura fiecărei provocări ale unui proiect de construcții.

MHC oferă o gamă largă de servicii în industria sănătății.
În timp ce mulți contractori critică multe aspecte ale unui asemenea tip de proiect, noi lucrăm cu un personal adecvat de la preconstrucție și construcție până la finalizare – profesioniști cu experiență în domeniul asistenței medicale, în mod special. Nu lăsăm la întâmplare programul, costurile sau calitatea dorită de client. Știm cum să abordăm provocările în construcțiile din acest domeniu. Și mai presus de toate, lucrăm în așa mod încât să asigurăm îngrijirea neîntreruptă a pacientului și, în același timp, siguranța pacienților, a personalului și a vizitatorilor.

 

Suntem un constructor exigent și știm un lucru sigur: o structură solidă este baza unei construcții trainice. Așadar, acționăm de la exterior spre interior, de la stabilizarea terenului în jurul clădirii la consolidarea fundațiilor, a pereților, terasamentelor și sistematizarea zonei. Amenajăm sau efectuăm reparații capitale, fără a aduce modificări la forma și proporțiile care definesc arhitectura interioară si exterioară a clădirii. Dar păstrăm în același timp și un simț estetic ridicat. Este o artă să construiești frumos, dar mai ales durabil.

SERVICII

PRECONSTRUCȚIE
Clienții vin la MHC deoarece livrăm certitudinea și garanția lucrului de calitate. Abordarea noastră în colaborarea cu clientul începe cu mult înainte de construcție.

CONSTRUCȚIE
Suntem un constructor adevărat, de aceea vom folosi o combinație de cunoștințe, instrumente si tehnologii pentru a obține un control mai bun asupra fiecărui aspect al construcțiilor și instalațiilor.

POST-CONSTRUCȚIE
Închiderea fiecarui proiect începe încă din Ziua 1. Când activitatea se termină, angajamentul nostru pentru un rezultat mai bun nu se oprește acolo.

LIVRARE

De la management de proiect până la livrare integrată. Noi adaptăm resursele noastre și expertiza la metoda dvs. preferată.
Suna acum!