MHC

MHC – O COMPANIE AL CĂREI VIITOR ESTE GHIDAT DE VALORILE SALE

Succesul în viață și în afaceri apare atunci când partenerii tăi împărtășesc aceleași valori cu tine. Aceste valori nu sunt niște declarații care apar și cresc singure, ci trebuie în mod constant să fie cultivate. Iar noi facem acest lucru, la MHC, având angajați cu experiență de peste 15 ani împreună cu toată implicarea noastră. Impunem 6 valori de bază și ne străduim să le traducem în comportamentul și acțiunile noastre de zi cu zi:

INTEGRITATE
Onestitatea și curajul ne fac să ne asumăm o responsabilitate personală. Fac lucrurile corect și aștept la fel de la partenerii mei!
ÎNVĂȚARE
Acceptarea provocării cere deschiderea spre schimbare și concentrarea pe îmbunătățirea continuă. Caut noi modalități de îmbunătățire, de dezvoltare durabilă a unei culturi care încurajează creșterea personală și profesională!
SERIOZITATE
Seriozitatea și viziunea de a vedea imaginea de ansamblu ne ajută să impregnăm Siguranța și Calitatea în cultura noastră. Sunt motivat să fiu cel mai bun și să obțin rezultate.
OAMENI
Respectul și încrederea în colegii mei creează o cultură a parteneriatului. Construiesc relații pozitive; încerc să obțin cele mai bune rezultate din fiecare situație sau persoana cu care lucrez!
COMUNITATE
A fi un cetățean bun în comunitatea din care provin cere implicarea mea personală și îmbunătățește atât numele MHC, cât și reputația acesteia. Acționez cu puterea exemplului personal.
DEDICARE
Angajamentul și dăruirea asumate cer ca eu să acționez cu corectitudine. Vreau să fiu mai mult decât un simplu angajat!

Suna acum!