MHC

PREOCUPAREA PENTRU PROIECTE DE CONSTRUCȚII “VERZI”

Performanță înaltă. Durabilitate. Verde. Pentru MHC, fiecare dintre aceste concepte merg mână în mână cu a fi un bun constructor. Promovăm construcțiile care respectă mediul înconjurător atât pentru clădirile rezidențiale cât și pentru cele comerciale și industriale.
MHC se străduiește să îndeplinească toate standardele naționale în construcții de înaltă performanță. Crearea de structuri inovatoare, care îmbină forma cu funcția, în armonie cu mediul înconjurător. În plus, programul „verde” de formare in-house ne asigură că toate construcțiile noastre sunt în prima linie a acestei industrii în continuă schimbare.
Noi credem că alegerile pe care le facem nu sunt doar pentru ziua de azi… nu doar pentru noi sau clienții noștri. Alegerile pe care le facem vor lăsa o moștenire pentru cei care ne vor urma. Sistemele noastre de servicii și construcții de clădiri verzi fac exact acest lucru.

Angajamentul nostru pentru construcții de clădiri verzi se învârte în jurul a patru principii de bază:

  • Atenția în toate etapele de constructie pentru a reduce emisiile de carbon
  • Încurajăm clienții și partenerii să încorporeze în design și metode de construcție durabile, indiferent de obiectivele proiectului
  • Găsirea de soluții viabile, „verzi” la provocările construcțiilor
  • Educarea și trainingul angajaților MHC în cele mai bune practici în construcțiile durabile
Suna acum!